El col·lectiu d’EUPV Castelló ha manifestat avui la seua adhesió a la vaga educativa convocada per la Plataforma per l’Escola Pública per tombar la LOMCE.

En paraules de la seua coordinadora Carmen Carreras «Aquesta vaga general educativa té el propòsit d’exigir al Govern la reversió de les retallades en educació. L’increment pressupostari destinat a l’Educació Pública, la derogació de la LOMCE i un sistema de beques que puguin garantir la igualtat d’oportunitats i l’eliminació de les contrareformes universitàries»

 

El col·lectiu denuncia també el retrocés en quan a les condicions laborals del professorat en els darrers anys, qüestió que afecta greument a la qualitat de l’ensenyament. Carreras: «Reclamem la recuperació de les plantilles docents, la dignificació de les condicions laborals del professorat i la baixada de ràtios d’alumnat per aula»

EUPV Castelló reclama la fi de l’estratègia començada ja fa uns anys pels governs respectius de privatitzar l’ensenyament i reclama una aposta ferma per l’Educació Pública. Carreras: «No és de rebut que mentre l’Escola Pública ha patit unes retallades sense precedents, els concerts educatius hagen anat en augment. Necessitem una aposta clara i contundent per l’Escola Pública, Els diners de tothom per a l’escola de tothom.»

Així doncs des d’EUPV Castelló ens sumem a la jornada de vaga del dia 9 de març i animen a tots i totes a participar de les mobilitzacions convocades.

Castelló a 7 de març de 2017