EUPV Castelló ha participat als Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Castelló demanant “Tot el Pinar per al Poble”. Com explica la seua coordinadora Carmen Carreras : “L’anomenat com a Pinar del Golf està en sól municipal, però només poden gaudir- lo els i les socis del Club de Golf. Ja és hora de que tots i totes puguem gaudir d’aquest espai”.

EUPV demana eliminar el conveni de cessió i recuperar tot el Pinar per al poble i invertir en repoblar aquest espai recuperat per tal de crear el que seria el Parc Botànic de Castelló. Carreras: “Portem anys denunciant la pèrdua d’arborat sobre tot a la part del Pinar del Golf. Aquestes “calves” s’han produït sovint de forma conscient, per donar amplària al camp. No podem consentir_ ho, el Pinar és el pulmó de Castelló. Per contra, proposem que aquest espai es convertissin en un Parc Botànic, repoblant-lo de espècies mediterrànies. Ja és hora que Tot el pinar siga del i per al poble”

Aquesta proposta presentada al Pressupostos Participatius que es troben en fase de recollida d’avals, ja compta amb el suport de 20 avals. Carreras: Esperem que d’ací al 31 de març els avals vagen en augment per a demostrar que la ciutadania de Castelló no es resigna i vol recuperar els seu patrimoni natural”.

Vincle per accedir i avalar la proposta: https://decidim.castello.es/budgets/1/investments/159

Castelló a 9 de març de 2017

Carmen Carreras. Coordinadora d’EUPV Castelló