Espai "La Flama" · Carrer Sanahuja, 9 · 12004 Castelló|castello@eupv.org

EUPV Castelló demana “Tot el Pinar per al poble”

/, Portada/EUPV Castelló demana “Tot el Pinar per al poble”

EUPV Castelló demana “Tot el Pinar per al poble”

EUPV Castelló ha participat als Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Castelló demanant “Tot el Pinar per al Poble”. Com explica la seua coordinadora Carmen Carreras : “L’anomenat com a Pinar del Golf està en sól municipal, però només poden gaudir- lo els i les socis del Club de Golf. Ja és hora de que tots i totes puguem gaudir d’aquest espai”.

EUPV demana eliminar el conveni de cessió i recuperar tot el Pinar per al poble i invertir en repoblar aquest espai recuperat per tal de crear el que seria el Parc Botànic de Castelló. Carreras: “Portem anys denunciant la pèrdua d’arborat sobre tot a la part del Pinar del Golf. Aquestes “calves” s’han produït sovint de forma conscient, per donar amplària al camp. No podem consentir_ ho, el Pinar és el pulmó de Castelló. Per contra, proposem que aquest espai es convertissin en un Parc Botànic, repoblant-lo de espècies mediterrànies. Ja és hora que Tot el pinar siga del i per al poble”

Aquesta proposta presentada al Pressupostos Participatius que es troben en fase de recollida d’avals, ja compta amb el suport de 20 avals. Carreras: Esperem que d’ací al 31 de març els avals vagen en augment per a demostrar que la ciutadania de Castelló no es resigna i vol recuperar els seu patrimoni natural”.

Vincle per accedir i avalar la proposta: https://decidim.castello.es/budgets/1/investments/159

Castelló a 9 de març de 2017

Carmen Carreras. Coordinadora d’EUPV Castelló

2017-03-09T09:48:12+00:00