Esquerra Unida Castelló manifesta el seu recolzament a La Cosa Nostra i reclama a l’equip de govern de l’Ajuntament de Castelló que cesi en el seu empeny de tancar l’Associació juvenil.

Esquerra Unida Castelló ha manifestat avui la seua indignació pel que va sent una sèrie de denúncies i assetjament per part de la policia a l’Associació Juvenil La Cosa Nostra. En nom del Consell Polític Local, el seu coordinador Oriol Torio ha manifestat: “En la vida existeixen uns valors que ens defineixen i ens fan créixer mútuament per millorar com a persones i com a societat, aquests valors són el respecte, la diversitat, la col·laboració i la millora dels barris entre altres, que milloren la nostra societat des d’a baix. Aquests són els valors que defensa d’una manera impecable La Cosa Nostra , una associació que està sotmesa a un assetjament constant per part de les institucions, un assetjament incomprensible per part d’un govern que s’anomena d’esquerres, però que ha optat per tancar un referent en la defensa dels drets i valors que des de l’esquerra compartim”.

El coordinador d’Esquerra Unida ha volgut manifestar a més a més la seua solidaritat i la de tot el col·lectiu d’Esquerra Unida de Castelló amb l’associació juvenil: “EU Castelló volem mostrar el nostre recolzament públicament a una associació amb la que compartim valors, amb la que hem compartit espai en la defensa dels nostres drets i molts dies de treball per a la millora de la nostra ciutat”.

Esquerra Unida Castelló participarà en totes les accions, en el cas que es convoquen, contra el tancament de La Cosa Nostra i convida a la ciutadania de Castelló a sumar-se per evitar el tancament del que ja és un important referent de l’esquerra a Castelló.