NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA CASTELLÓ CIUTAT

Esquerra Unida de Castelló dóna suport i reconeix el treball realitzat per Carmen Carreras tant en la seva trajectòria com a regidora a l’Ajuntament com al capdavant del col·lectiu d’Esquerra Unida a Castelló.

El Consell Politic d’Esquerra Unida a la ciutat de Castelló dóna suport i posa en valor l’ingent treball realitzat per la que va ser regidora d’Esquerra Unida de l’Ajuntament entre els anys 2011-2015, Carmen Carreras. Així mateix, també destaca l’enorme esforç de Carmen com a coordinadora d’EU Castelló durant aquests tres últims anys, en què la formació d’esquerres no té representació a l’Ajuntament de la capital castellonenca.

Des d’EU a la ciutat de Castelló, destaquen que l’objectiu fonamental és fer visible el gran treball que s’ha fet per part de la direcció local i com a prioritat, tornar a Esquerra Unida a Castelló a la institució local, ja que es troba a faltar la presència d’una esquerra transformadora a l’Ajuntament, el buit que deixa esquerra Unida en no tenir representació en les passades eleccions locals no ha estat cobert per cap formació política al consistori, afirmen des del Consell Politic d’esquerra Unida a Castelló

Pel que fa a les possibles aliances electorals i / o confluències afirmen des d’EU Castelló que s’ha aprovat en el marc Federal d’Esquerra Unida unes línies d’actuació per a les possibles confluències, i que aquestes seran respectades escrupolosament. Aquestes línies d’actuació es refereixen al respecte identitari i aparició de les sigles d’Esquerra Unida en els àmbits de les confluències a nivell municipal.

A l’ADN d’Esquerra Unida està implícit la intenció de confluir amb altres forces polítiques amb la intenció de poder aplicar mesures programàtiques i polítiques d’una veritable esquerra, però en cap concepte serem fagocitats o absorbits per altres forces polítiques per molta implantació que aquestes tinguin, i serà en última instància la militància la que decideixi de quina manera ens presentem a les properes eleccions locals a la ciutat de Castelló.